Oprah' ekskallim: ta võib olla külm nagu jäämägi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

USA kuulsa jutusaatejuhi Oprah Winfrey ekskallim paljastas  staarist negatiivseid külgi, öeldes, et ta võib olla külm nagu jäämägi.

Haiti päritolu filmirežissöör ja modell Reginald Chevalier ning Winfrey kohtusid esimest korda 1985. aastal naise jutusaates, kirjutab news.com.au.

«Ta tegi saadet kuulsustega sarnastest inimestest. Nägin sel ajal välja nagu näitleja ja laulja Billy Dee Williams,» meenutas mees.

Oprah olevat käskinud oma kaastöötajaid, et nad meest kuni saate lõpuni telemajast minema ei laseks.

« Ta ähvardas oma assistendi vallandada, kui ma minema pääsen. Ootasingi ta ära. Läksime Chicago Water Toweri restorani sööma. Tellisime vist kartuliputru,» jätkas haitilane.

Chevalier` sõnul tekkis neil suhe, kuhu kuulusid näiteks küünlavalgel vannid ning peod selliste staaridega nagu Michael Jordan ja Danny Glover.

Mees oli koos Oprah Winfreyga ka ta filmi «The Color Purple» esilinatusel.

«Oprah ostis endale selleks puhuks karusnahkse mantli, mis oli punakaslillaks värvitud. Ta palus ka mul punakaslillat mantlit kanda, kuid ma ei suutnud,» meenutas Chevalier.

Mehe kinnitusel soovis Oprah temaga kindlat suhet, kuid tema ei olnud selleks valmis. Oletavalt tekitas probleeme ka vanusevahe – Oprah Winfery oli siis 32-aastane, Reginald Chevalier aga 25-aastane.

«Paar korda tõstatas ta abielu küsimuse ja küsis, kuidas ma sellesse suhtun. Oprah oli mind välja valinud, kuid mul ei olnud siis veel tahtmist tõsisemaks suhteks,» nentis haitilane.

1986. aastal nende suhe lagunes.

Mees tuli tagasi ühelt modellide fotosessioonilt ning läks nende ühisesse korterisse Water Towersis, kuid ta võti enam ei töötanud. Oprah oli luku ära vahetanud.

Oprah Winfrey oli mehe asjad pannud kasti ja jätnud uksehoidja hoole alla.

«Ka oli seal kollane ümbrik kirjaga: «Sorry, meie vahel on kõik läbi.» Ja see oligi kõik. Mitte mingisugust telefonikõnet ega hüvastijättu. Ta oli järsku sama külm nagu jäämägi,» lausus Chelvalier.

Chevalier kinnitusel oli Oprah Winfreyle silma jäänud uus mees – ärimees Stedman Graham.

Graham ja Winfrey on 25 aastat koostööd teinud. Nad teatasid 1992. aastal oma kihlusest, kuid hiljem tühistasid selle, kuna kooselu segavat nende karjääre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles