Igamehe talvesõit saadab juhid lumme lustima

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval toimuvad Albu vallas, Pullevere külas lahtised lumerajasõidud sõiduautodele. Võistlusest «Igamehe talvesõit» saavad osa võtta kõik huvilised.


Rajameistri ja korraldaja Siim Agu sõnul leiab 1,2 kilomeetriselt lumerajalt nii tõuse kui langusi ja
meeleolukaid kurve. «Rajale võib tulla nii oma igapäevase sõiduauto kui ka mõne vana ümberehitatud rallikaga, kohustuslik on kiiver, turvavöö ning nõuetekohane ja taadeldud tulekustuti,» selgitas ta.

Rada avatakse võistlejatele tutvumiseks hommikul kell 8, umbes kell 11 antakse esimene start.
Võistlus toimub neljas eraldi klassis: meeste esiveo, meeste tagaveo, noorte ja naiste klassis. Kuni 16aastased võistlejad võistlevad koos vanemaga.
Eelregistreerida saab kuni 18. veebruarini aadressil igamehe.talvesoit@gmail.com, end saab kirja panna ka kohapeal.

Piigid on võistlusel keelatud. Pealtvaatajatele on sissepääs prii. Ürituse korraldaja on MTÜ Star Racing. Info: Siim Agu 5647 4399 ja 5565 5184 või igamehe.talvesoit@gmail.com.

Samal päeval korraldab MTÜ Kesk-Eesti mootorspordiklubi Änaris võistkondliku kestvussõidu. Võistluste algus on kell 10.45 (8-9.45 registreerimine, dokumentide kontroll; 8-9.30 võistlusrajaga tutvumine jalgsi; 9.40 võistlejate kogunemine, koosolek ja võistluse avamine; 9.45 loositakse kvalifikatsiooni sõitev võistkonna liige; 10.40 avaldatakse stardi nimekiri; 10.45 esimese võistlejategrupi start).
Rajale lastakse korraga neli masinat ning ekipaažide neljaliikmelises võistkonnas peab olema vähemalt üks naisterahvas. Info ja registreerimine: tarmo.leedis@gmail.com

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles