Vaata, kui lustakalt tervitab talveilma Jan Uuspõld!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aastal sai näitleja Jan Uuspõld sahmaka kaela, kui kohus mõistis talle joobes juhtimise eest 1645 euro (tollal 25 740 krooni) suuruse trahvi. Näitleja sõitis 23. detsembri õhtul maasturiga oma talu õuel, kus politseinikud ta kinni nabisid. «Olin rahulikult kodus, puhkasin aastast. Ja siis läksin džiibiga puid tooma. Sõitsin oma taluteed pidi ja ma ei teagi, kust see politsei järsku sinna sai. No joove mul muidugi oli, jõulude ajal sai jooke maitstud,» seletas Uuspõld, kelle sõnul sai ta päris õiglase ja karmi karistuse.
2010. aastal sai näitleja Jan Uuspõld sahmaka kaela, kui kohus mõistis talle joobes juhtimise eest 1645 euro (tollal 25 740 krooni) suuruse trahvi. Näitleja sõitis 23. detsembri õhtul maasturiga oma talu õuel, kus politseinikud ta kinni nabisid. «Olin rahulikult kodus, puhkasin aastast. Ja siis läksin džiibiga puid tooma. Sõitsin oma taluteed pidi ja ma ei teagi, kust see politsei järsku sinna sai. No joove mul muidugi oli, jõulude ajal sai jooke maitstud,» seletas Uuspõld, kelle sõnul sai ta päris õiglase ja karmi karistuse. Foto: Tiit Mõtus

Tuntud näitleja Jan Uuspõld paistab varakult saabunud talveilma nautivat täiel rinnal ning jookseb suure rõõmuga õue lumemõnusid nautima.

«Jooksuga suusatama!» teatas Uuspõld sotsiaalmeedias, et praegu on tegemist parima suusailmaga.

Staar haaras kodust suusad ja suusakepid ning tormas õue suusatama, enne kui lumi päris ära sulab. Muide, järgmine nädal pidi suusailm väidetavalt läbi olema, nii, et tasub ruttu lumeinglid- ja memmed valmis teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles