Pilk peale! Marten Kuningas & Miljardid avaldasid lühifilmi ja esinevad sel laupäeval Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas & Miljardid
Marten Kuningas & Miljardid Foto: Stina Kase

Laupäeval, 5. novembril annab Tallinnas Von Krahlis kontserdi ansambel Miljardid. Bändi eesotsas seisab armastatud laulja Marten Kuningas, kelle albumid "Janu" ja "Praktiline Mees" on leidnud kiidusõnu võrdselt nii publikult kui ka kriitikuilt.

Just albumi "Praktiline Mees" salvestamiseks kokku kutsutud tippmuusikutest koosnev bänd (koosseisus Raul Ojamaa, Peedu Kass ja Kristjan Kallas) on tänaseks kasvanud ansambliks Miljardid. Sellelt kauamängivalt pärineb ka Kuninga ja Raul Ojamaa poolt kirjutatud lugu "Tagurpidi Vaal", mida on Spotifys kuulatud pea 600 000 korda.

Sel nädalal avaldasid Miljardid ka lühifilmi, mis sai filmitud Martin Randalu poolt augusti lõpus suvises Käsmus ning millega ansambel avas oma kuulajatele ukse bändilaagris toimuvale. Minidokumentaalis räägivad Kuningas, Ojamaa, Kass ja Kallas oma loomingust, sõprusest, bänditegemisest ning võimalus on jälgida ka ühe loo sündi. 

Miljardid, kes viimati astusid üles Intsikurmu muusikafestivalil, on lubanud Von Krahlis ettekandele tuua kõik oma tuntumad lood (nh "Öine Sõit", "Teel Voorusesse" jt) ning samuti esitada esmakordselt uuel aastal ilmavalgust nägevat materjali.

Piletid laupäevasele kontserdile müügil siin.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles