«Troonide mängu» produtsentide pilk on jäänud pidama Rootsil ja Norral

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Troonide mäng» kolmandast hooajast, esiplaanil  Peter Dinklage ja Sophie Turner
Kaader seriaalist «Troonide mäng» kolmandast hooajast, esiplaanil Peter Dinklage ja Sophie Turner Foto: SCANPIX

Menusarja «Troonide mäng» produtsendid otsivad uusi kohti, kus sarja üles võtta ning nüüd olevat nende pilk jäänud pidama Rootsil ja Norral.

Kanali HBO fantaasiasarja tegijatele pakub seitsmenda hooaja tegemisel näiteks huvi Rootsile kuuluv Gotlandi saar, kus on palju paiku seotud viikingitega, edastab The Local.

Rootsi produktsioonifirma Filmregion Stockholm-Mälardalen teatas, et «Troonide mängu» produtsendid ei ole veel valikut teinud, kuid praegu on 50 protsendiline tõenäosus, et nad valivad Gotlandi saare.

Selle firma esindaja Mia Uddgeni teatel pakub produtsentidele ka Norra huvi, sest Norras on filmide ja telesarjade tegemise kulud odavamad kui Rootsis.

Jon Snow ja teisi tegelasi kehastavad näitlejad peavad hakkama saama igasugustes oludes, olgu selleks siis kõrbealad või jahedama kliimaga Skandinaavia.

«Troonide mängus» on roll Norra näitlejal Kristofer Hivjul, kes kehastab seal Tormund Gianstbane`i.

Norra pakub huvi ka «Star Wars» filmide tegijatele, sest Lucasfilm teatas augustis, et nad kaaluvad filmivõtteid Norra kuulsal turismimagnetil Preikestolenil, mis on fjordikaljul asuv looduslik vaateplatvorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles