Mees valmistas meteoriidist kihlasõrmuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meteoriit
Meteoriit Foto: SCANPIX

Mees, kes kasutab enda kohta nime Chadmanx, postitas Imgurisse teate ja pildid, et ta valmistas meteoriidist kihlasõrmuse, kuna ta tahtis, et ta kallima sõrmes oleks midagi erilist.

Mehe sõnul särab see sõrmus päikese käes, kuid fotol ei tule ta ilu täiesti esile.

Chadmanx olevat valmistanud seda sõrmus väikesest meteoriiditükist kaks kuud ja valmistamisele kulus 35 – 40 tundi.

Mehe teatel pidi ta sõrmuse tegemiseks teiste kohustuste kõrvalt aega näpistama, sest tema ja ta kallim on peaaegu peaaegu pidevalt koos. Ta ei tahtnud naisele saladust paljastada ning seetõttu tuli tal mõnikord valetada, et ta saaks üksinda olla ja üllatust valmistada.

«Ma ei olnud varem meteoriiditükki ostnud ja mulle ei öelnud midagi nende kaalud, mis olid grammides. Otsin ära sellise, mis kaalus 120 grammi ja maksis 140 dollarit. Kui seda kosmilist kivi osta, siis tuleks müüjalt küsida selle omaduste kohta, ka selle kohta, kas seda saab töödelda,» teatas mees.

Kuna tal meteoriidist sõrmuse tegemise varasem kogemus puudus, siis tuli ette vigu, kuid lõpuks sai ta sobiva kujuga sõrmuse, mis ta kallima sõrme mahub. Mees poleeris seda liivapaberiga, et see läikiv oleks.

Chadmanxi arvates näeb sõrmus välja, nagu oleks see hõbedast.

Mees kosis selle sõrmuse abil naist ja naine vastas jaatavalt.

«Mu kallimale meeldis see sõrmus, kohe väga meeldis. Kuna talle ei meeldi vääriskivid, siis ei lasknud ma sellele kive panna. Igatahes sai ta väga perfektse ja sobiva sõrmuse,» selgitas mees.

Meteoriit on planeetidevahelisest ruumist Maale  langengud meteoorkeha jääk.  

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles