Lenna annab 23. novembril Joni Mitchelli tribüüdiga lisakontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Stina Kase

Jõulujazzi programmi üks populaarseimaid kontserte on Lenna «Tribute to Joni Mitchell», mille lisakontsert toimub 23. novembril kell 21.30 Vabal Laval. Jõulujazzil jätkub ka Jazzkaare populaarne kodukontsertide traditsioon, kui 13. detsembril üks romantiline Kadrioru kodu avab oma uksed ja kutsub osa saama Anna Põldvee & Erki Pärnoja ilusast muusikast.

Armastatud noored Eesti muusikud lauljatar Anna Põldvee ja kitarrist Erki Pärnoja on tegutsenud juba kümmekond aastat. Kava, millega Jõulujazzil publiku ette astutakse, on värvikirev ja eklektiline valik laule erinevaist ajastuist, mis leiavad uue tõlgenduse läbi Anna jazzitunnetuse ja Erki ainulaadse kitarrikäsitluse. Kodukontsert toimub 13. detsembril kell 19.00 Kadrioru hubasel kodulaval. Jõulujazzi kodukontserdi salvestab ETV2.

Erki Pärnoja ja Anna Põldvee / Promo
Erki Pärnoja ja Anna Põldvee / Promo Foto: promo

Vabameelne ja loominguliselt viljakas Kanada lauljanna, helilooja, poetess ja kunstnik Joni Mitchell kuulub popmuusika ajaloo olulisemate nimede hulka. Tema looming on eeskujuks ja inspiratsiooniks paljudele muusikutele ja kunstnikele. Isikupärase muusikaźanrite piire ületava loomingu ja esituskunsti eest on Joni Mitchell pälvinud 9 Grammy auhinda. Joni Mitchelli mitmepalgeline looming on olnud inspiratsiooniks ka armastatud lauljatar Lenna Kuurmaale, kes on aldis katsetama uudseid muusikavälju ja suundumusi. «Joni on muusikaline võlur, kes on muusikamaailma jätnud sügava jälje. Olen teda alati imetlenud ja nüüd on põhjust süüvida veelgi sügavamale tema kunsti,» ütleb Lenna Kuurmaa. 

Lisakontsert «Tribute to Joni Mitchell» toimub 23. novembril kell 21.30 Vabal Laval.

Lenna & Bandi «Tribute to Joni Mitchell» lisakontserdi ning Anna Põldvee & Erki Pärnoja Kadriorus toimuva kodukontserdi piletid on müügil alates 3. novembrist kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles