Blogijad Inna Kovaljova ja Liisa Leetma korraldavad nädalavahetusel Pop-up Store'i ja Tervisepäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 6. novembril kell 12.00 toimub kohvikus Wabadus blogijate Inna Kovaljova ja Liisa Leetma korraldatud Pop-up Store ja Tervisepäev. Elu24 sai tüdrukutega kokku ja uuris täpsemalt, millega tegu on.

Ürituse täispikk nimi on Pop-up Store & Tervisepäev. Võtame siis selle estonglish-keelse nimetuse jupi haaval lahti. Mis asi on Pop-up Store?

Inna: Pop-upi puhul on tegemist "ajutise poega", kus müüakse mingit erilisemat kaupa, mida muidu poelettidelt ei leia. Eriline kaup, erilisel üritusel (naerab -toim.)

Liisa: Meie ürituse puhul on tegu 5-tunnise pop-upiga, kus meile kõigile tuttavad näod meediast, blogidest ja Instagramist müüvad oma kapid tühjaks ning panevad valikusse kõige ägedamad rõivad, jalanõud ja aksessuaarid. Lisaks sellele, on oodata suurt kaubavalikut ka teistelt moe- ja ilutegijatelt nagu Katvos ning Watch Wear Store.

Mida kujutab endast ette tervisepäev? 

Inna: Kuigi meie esimene pop-up oli rohkem täika moodi, mis keskendus ainult šoppamisele (vaata, kuidas möödus naiste esimene Pop Up üritus Inna blogist SIIT), oleme tegelikult Liisaga suured tervisliku elustiili harrastajad. Läbi oma igapäeva tegemiste, hobide ja projektide üritame inimestele edastada, kui tähtis on oma tervise, keha ja meele eest hoolitseda. Seega Pop-upi ühendamine Tervispäevaga tundus igati loogilise sammuna.

Liisa: Selleks on Pop-upil esindatud Eesti paremik tervisliku eluviisi propageerijaid: smuutikuningate Boost Yourselfi esimene live SmuutiFactory, tervislik Coco Active kookosvesi, fitnessitar ja toitumisspetsialist Paljas Porgand oma kokaraamatutega, treener Marlen Heldemeel ning toitumisnõustaja Kadri Mootse.

Mida saame veel ürtiuselt oodata?

Inna: Kogu šoppamishulluse ja tervisepäeva melu kõrvalt on üritusel oodata justkui kirsiks tordil hetke kõige populaarsemat poistebändi Beyond Beyond. Lisaks sellele on kogu Wabaduse kohviku menüü Pop-upi külastajatele -15%.

Liisa: Üritust lõpetab suur loos, kus paneme Pop-upi ostjate vahel välja 700 euro väärtuses ebreaalselt ägedaid auhindu: Boost Yourself Smoothielover kitid, Kadri toitumiskavad, Marleni treeningkavad ning personaaltrennid, Katvose kleepsud telefonidele ja läptopidele, Watch Wear poolt välja pandud QUAY Australia päikseprillid, Beyond Beyond t-särgid ja palju muud väärt nodi.

Inna ja Liisa: Muidugi, kõige tähtsam on see, et kogu üritus on täiesti tasuta. Seega astuge lihtsalt läbi ning veedame koos ühe mõnusa, kasuliku ning motiveeriva pühapäeva!

Ürituse ajakava ja kogu ülejäänud info Pop Up Store & Tervisepäeva kohta leiad ürituse Facebooki lehel SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles