Kaalusaate staar võttis hoopiski juurde ja kaotas kaalumisel enesevalitsuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kallis Sa oled kosunud» - Erik Orgu vs Kristo
«Kallis Sa oled kosunud» - Erik Orgu vs Kristo Foto: TV3

27-aastane Tartu mees Kristo alustas 119 kiloga ja lootis Erik Orgu abiga saates «Kallis Sa oled kosunud» jõuda 80 kiloni. Ootamatult tuli aga vööümbermõõdule juurde neli sentimeetrit ja kehakaal kerkis veelgi - lausa 127 kiloni. 

Kui toitumispäevik jättis mulje, et Kristo on end lihtsalt paksuks joonud ja kõik ekspertide katsed temaga suhelda, jäid vastuseta, siis Kristo andmete kohaselt tõusid kaal kaameratest põhjustatud stressi tõttu. Tõde ei tea keegi.

26-aastane Liina, kes Kristo saatesse üles andis, võttis maovähendusopile järgnenud askeetliku dieediga alla 20 kilo. Saadet alustas ta 80 kiloga, lootis jõuda 65 kiloni aga õnnestus suisa 60-kiloseks kahaneda.

«Kallis Sa oled kosunud» Liina ja Kristo
«Kallis Sa oled kosunud» Liina ja Kristo Foto: TV3

Kristo saabus viimasele kaalumisel närvilises olekus. Tema telefon helises pidevalt ja ta võttis seda ka keset saadet vastu. 

«Ole hea, pane palun hääletu peale,» soovitas Orgu. 

«Ma ei saa panna. Sina ei tule mulle ütlema, kas ma panen hääletu peale või ei pane,» teatas Kristo, mille peale Erikul suu lahti kukkus. 

«Ma teen tööd. Võta rahulikult, teeme selle filmi ära ja...» nähvas Kristo treenerile.

«Aga siis me saame kiiremini tehtud selle,» märkis Erik.

«Kurat, ei tule mul siin kommenteerima,» pobises Kristo seepeale ja ähvardas, et ta võib nii närvi minna, et läheb üldse ära.

Vaata TV3 videost, kuidas Kristo kaotas enesevalitsuse! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles