Biseksuaal sõi tapetud kaaslase liha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannias tappis biseksuaal kaaslase ja sõi tema liha
Suurbritannias tappis biseksuaal kaaslase ja sõi tema liha Foto: jupiterimages.com

Suurbritannias tappis üks biseksuaal oma kaaslase, valmistas tema lihast roa ja sõi ära.

Politsei andmetel lõikas 35-aastane Anthony Morley  33-aastase Damian Oldfieldil jalgadelt liha, praadis seda koos maitseainetega ning lõpuks sõi ära, kirjutab Daily Mail.

Pärast oma tegu suundus Morley oma elukoha lähedal paiknevasse restorani ning palus endale politsei kutsuda, kuna oli kellegi tapnud.

Politsei leidis Oldfieldi jäänused Morley magamistoast. Meest oli  20 korda pussitatud ning ta kõri läbi lõigatud. Jalgadelt oli aga liha ära lõigatud.

Politsei andmetel olid mehed paar aastat tuttavad.  Kui Oldfiled oli avalikult gei, siis Morley püüdis oma suundumust varjata ning tema partnerite seas oli nii mehi kui ka naisi.

Oldfield töötas homoseksuaalset elustiili propageeriva ajakirja juures  ning kolleegid kirjeldasid teda flirtija ja ahistajana.

Mõrvapäeval vahetasid kaks meest sõnumeid ja kohtusid hiljem Leedsis ühes baaris.

Morley kirjutas sõnumis, et on biseksuaal ning ei ole oma homosuundumuses kindel. Oldfiled vastas, et neil tasuks proovida, kuid Morley oli esialgu vastu. Päev lõppes kahe mehe jaoks Morley magamistoas.

Uurijad leidsid tõendeid selle kohta, et mehed seksisid.

Uurijate sõnul oli Oldfield voodis, kui kaaslane teda ründas ning rünnak toimus selja tagant.

«Pärast Oldfieldi surma lõikas Morley ta jalgade küljest liha, viis selle kööki, hoidis natuke marinaadis ja küpsetas siis ära,» lisasid uurijad.

Morley oli hommikumantlis ja toasussides, kui ta pärast veretööd ja inimlihasöömist abi läks otsima. Mehe nägu, kael ja käed olid kaetud verega.

Ülekuulamisel sõnas Morley, et Oldfield püüdis teda vägistada.

Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles