Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal
Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal Foto: Finest FM

Soome eestikeelsel raadiojaamal Finest FM püüdis telefoni otsa kantrilauljatar Airi Vipulkumar Kansari, kelle nime ütlemist saatejuhid muuseas enne eetris hoolega harjutasid.

Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, Airi Vipulkumar Kansar 
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, Airi Vipulkumar Kansar Foto: Viktor Burkivski

Airi Vipulkumar Kansari näol on tegu on tulihingelise kantrilaulikuga, kelle indiapärase nime taga on eestlaslik Airi Ojamets

Airi on olnud laulja kümnetes bändies ja osalenud mitmetes põnevates projektides. 8. novembril tähistab tegus naine oma sünnipäeva.

Kas lauljatar teeb ka indiapärast süüa? Selgu, et seda Airi ei tee — nende kodus askeldab köögis abikaasa, tema on lihtsalt assistent.

Foto: Erlend Štaub

Aga milline on olnud Airi põnevaim esinemiskoht? 

Airil oli selleks suur kantrifestival Leedus Šiauliais, kus ta tõstis laval esinedes käed üles ja karjus vaimustunud rahvahulgale: «Labas vakaras, Šiauliai!» «See oli nii ehe ja võimas!» ütleb ta vaimustunult.

Kui aga jutt läheb kohale, kus lauljatar esineda tahaks, siis sellena nimetab ta Goa randa Indias, kus võiksid olla lõke, head sõbrad ja kitarr. «Vaadake, mis väljas toimub!» põhjendab Airi oma hetkesoovi ja seda, mis väljas on, nimetab ta pimedaks, lörtsiseks ja külmaks talveks. 

KUULA KA AIRI UUT LAULU!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles