Fotod ja video! Vaata, kes on lapsmodellide otsingu esimesed 25 finalist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Star Kids Agency jätkab uue projektiga 4. - 13. aastastele lastele L’OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA 2016. Projektis on ühendatud nii modellivõistlus kui suurejooneline moepidu. Lapsmodellide konkurss toimub suve- ja talvefinaalina ning annab esmakordselt Eesti lastele võimaluse saada rahvusvahelise taseme moeajakirja L’Officiel esikaanele.

Suvine finaal-show toimus 3. augustil  ning selle tulemusena osalesid parimatest parimad Baltimaade kõige ilusamal ja stiilsemal lastele mõeldud sündmusel – kolmepäevasel merekruiisil Riia-Stockholm-Riia L’Officiel Kids Fashion Cruise 2016, mille jooksul muutus praam Isabelle rahvusvaheliste brändide poodiumiks. Teine, talvine finaal-show, toimub 20. novembril Tallinna Raekoja platsil asuvas DOM restoranis.

Foto: Destate Media

Tutvuge 25. finalistiga, kes said juba talvise eelvooruga edukalt haakama ning võtsid osa moepildistamisest ametliku galerii jaoks fotograafiga Karina Teras. Finaalis esineb kokku 50 lootustandvat last kogu Eestist.

Foto: Destate Media

Kandideerima on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 4. - 13. aastat, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada või arendada lava- ja modellioskusi. Eelnev modellikogemus ei ole kandideerimiseks kohustuslik. Finalistid, kel ei ole kogemusi, saavad fotoposeerimise praktikat ametliku galerii loomisel ning võimaluse õppida modellikõndimise aluseid rahvusvaheliste standardite järgi meie meistriklassi tunnis ettevalmistuse raames. Samuti on oodatud talvisesse finaali tagasi suvise finaali osalejad, et uuesti õnne proovida ja oma oskusi paremini näidata!

Foto: Destate Media

Talvise finaali parimad pääsevad järgmisele suurejoonelisele sündmusele Talvine muinasjutt L’Officiel 2016 - rahvusvahelised moe-show’d ja jõulueelne moeball toimuvad detsembri algul Riias ning on suunatud täielikult lastemoele.

Foto: Destate Media

Nagu igas Star Kids Agency projektis, kaotajaid siin ei tule: igal osalejal aitab konkurss saada natuke julgemaks, õnnelikumaks ja enesekindlamaks, samuti toob palju uusi sõpru, ilusaid pilte ja kingitusi! Vaatamata konkursi tulemustele valib Star Kids tiim välja andekad lapsed, kes võivad alustada õppetööd Alustava Tähe Koolis ilma castinguta ning astuda veel üks samm oma unistuste ja tulevaste võitude suunas.

Foto: Destate Media

Eelvoorus osalemiseks on vaja saata e-mailile model@starkids.ee viis pilti lapsest, piltide juurde märkida lapse nimi, perekonnanimi, vanus, lavakogemused, kui on olemas, ja lapsevanema kontakttelefon. Sobilikud kandidaadid kutsutakse castingule.

Konkursi igapäevaseid uudiseid saab jälgida Star Kids Agency ametlikult Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles