Galerii ja video! Geid ja alastus: maailmakuulus piire nihutav Peaches andis eestlastele unustamatu elamuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul, 1. novembril hullutas NU Performance Festival 2016 raames Tallinnas kontserdil fänne maailmakuulus Peaches. Kontsert toimus Punases Majas, üles astusid ka Black Cracker ja Maria Minerva ning tõi kohale ohtralt geinaisi, kes lava ees innukalt terve Peachese live'i ajal tantsu lõid.

Peaches on legendaarne muusik, produtsent, performance-kunstnik ja aktivist, kes alustas oma tegevust 2000ndatal ja saavutas maailmakuulsuse singliga «Fuck the Pain Away», peale mida on ta mööda maailma tuuritanud ja nihutanud piire elektroonilise muusika ja punk-rocki vahel.

Kuulus «Fuck the Pain Away» oli ka live'i viimane lugu, mille ajal staar laval vahuveini kummutas ja ka rahva sekka pritsis.

Peaches pani eesti fännid kaasa laulma ja tantsima, küll oli rahva seas näha üllatunud mehi, kes ei arvanud, et nad live'i vaatama tulles sellise vaatepildi osaliseks saavad. Naist saatsid laval temale omased kirevad kostüümid, ei puudunud paljastus ning lavale astus laulja üldse, suur vagiina peas.

Peaches suhtles rahvaga, pani eestlased üle saali «dick» karjuma ning proovis ka nende peal kõndida.

Tallinnale pühendati ka lugu «I Mean Something».

Vaata galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles