Liina Raud oli suhte alguses meediahuvist šokeeritud: see oli ikka väga õudne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud perega
Mihkel Raud perega Foto: Mihkel Raud / Facebook

Liina Raud tunnistas «Radaris», et endast paarkümmend aastat vanema Mihkel Rauaga suhet alustades šokeeris teda avalikkuse huvi.

Liina sattus sageli kõmupiltnike kaamerate ette ja inimesed arutasid isekeskis, kuidas ikka Mihkel Raual on nii noor naine.

«Jaa, see oli ikka väga õudne. See oli väga jube,» tunnistas Liina, et ta kohtus niimoodi selle osaga kuulsusest, mida ei maksa ihaldada.

Liina sõnul pole ekraanil bravuuritsev Mihkel sugugi see inimene, keda tema tunneb.

«Ta ei ole üldse selline. Selle koha pealt on tihtilugu raske vaadata saateid ja reklaame, näiteks sedasama raamatureklaami. Seda on nii võõras vaadata, kui ta küsib mu käest, et kuidas meeldis. Siis saan öelda ainult, et ma ei tea, sest see on nii erinev sellest, kes sa oled kodus,» rääkis Liina.

Liina on Mihkli uut raamatut lugenud ja loomulikult tekitab see mõningast ebamugavust, kuna see on eraeluga seotud. Näiteks on raamatus peatükk seksist, kus Mihkel kiidab põhimõtet hommikuti onaneerida.

«Vot, ma ei... hea küll. Kuidas ma ütlen... See on tõsielul põhinev raamat, aga seal on ka temale loomupäraseid seiku, mis on väljamõeldud,» naeris Liina. 

Liina sõnul andis Mihkel talle eraeluliste seikate juures võimaluse, et kui miski talle ei meeldi, muudab ta selle raamatus ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles