Eestlased põrutasid Aasiasse rändama ja jagavad seiklusi blogis: paljaid tisse on siin küll nagu ühele õigele Tai rannale kohane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Pok ja koos kallima Marleega
Räppar Pok ja koos kallima Marleega Foto: Mart Roosaar

TripiHipid ehk räppar Pok ja tema tüdruksõber on kirglikud maailmarändurid, kes korduvalt mitmeid kuid Aasias seljakotiga ringi rännanud. Nad on varasemalt üheskoos trippinud nii Kambodžas, Vietnamis, Tais, Malaisias, Indoneesias, Sri Lankal kui ka korduvalt Indias. 

Äsja uuele pooleaastasele rännakule suundunud reisisellid on seekordsesse kavasse võtnud Tai, Myanmari (Birma), Laose, Malaisia, Filipiinid, Indoneesia ja ehk veel mõne sihtpunkti, mida nad hetkel veel isegi ei tea.

TripiHipidel on kohati utoopilisena tunduv plaan, mille nurjumist nad ei pelga - toota reisisaade, kasutades vaid pisikest kaamerat. Ebamugavusi nad ei karda ja mitmeid Eesti inimestele võõrastena või koguni veidratena tunduvaid kombeid, sööke ja rituaale ahmivad nad igal võimalusel himuga sisse, proovides omal nahal nii palju kui hullumeelne Aasia neile ette annab.

TripiHipid Tais
TripiHipid Tais Foto: Mart Roosaar

TripiHipid jagavad lisaks oma kogetule ka praktilisi näpunäiteid, kuidas Aasias toime tulla.

«Vajaduse korral tõstame tee ääres näpu püsti ja ega siin kastiautodest taksosid kaua ootama pea, mis vuravad ühest rannast teise iga päev ja öö. Hüppa aga kasti, millal tahad. Ära ainult kaassõitjate tissi katsu, nagu ühes kastiautos kaunikesti keelava karikatuurikleepsu näol märku anti. Ja paljaid tisse on siin küll nagu ühele õigele Tai rannale kohane. Populaarsemad paistavad olevat prantslannade omad,» kirjutavad TripiHipid oma vahvas reisiblogis.

Loe eestlaste seikluste kohta Aasias lähemalt SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles