Galerii! Meeletu live: Karl-Erik Taukar Band tõi klubisse Teater hulga kiljuvaid kaunitare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater oli möödunud reedel, 28.oktoobril puupüsti täis ja järjekord maja ees püsis pikk pea live'i lõpuni! Klubi Teater oli möödunud reedel kahtlemata linna populaarseim peopaik, sest järjekord näis lõppematu ja tulihingelisi fänne mahtus sisse rekordiliselt palju! Lavale astunud Karl-Erik Taukar Band andis ka ootustele vastava live'i, sest sel ööl rokkis bänd koos vaimustunud fännidega tõeliselt võimsalt.

Möödunud reedel tõi klubi Teater Tallinna live-kontsertide sarja, Teater Live Concert, raames klubikülastajateni ei kellegi muu, kui naiste südametevallutaja Karl-Erik Taukar Bandi. Karl-Erik Taukar, kes on pärjatud lugematute tiitlitega Eesti muusikamaailmas, astus reedel ööklubi Teater lavale Karl-Erik Taukar Band'iga, pakkudes klubiülastajatele unustamatu elamuse ja lõbusa öö! 

Klubis Teater rokkis Karl-Erik Taukar Band
Klubis Teater rokkis Karl-Erik Taukar Band Foto: Jaanar Nikker

Üle pika aja astus Tallinnas lavalaudadele Karl-Erik Taukar Band, kes on vallutanud kogu Eesti südame! Bänd, kes on alati üllatanud enda fänne erakordselt üllatusterohkete ja mitmenäoliste live-kontsertidega, ei pannud enda kuulajaid pettuma ka sel korral! Rahvas elas tõeliselt kuumalt kaasa tervele live'ile, lauldes kaasa vaat et valjemini kui bänd ise ning pärjates bändipoisse ikka ja jälle kõrvulukustava aplausi ja kisaga!

Klubis Teater rokkis Karl-Erik Taukar Band
Klubis Teater rokkis Karl-Erik Taukar Band Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 4.novembril ootab kõiki tõeliselt vallatu ja võrgutav MY BOYFRIEND IS OUT OF TALLIN pidu, mille kohta rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles