Sel kuul toimub Metallica uue albumi «Hardwired..to Self-Destruct» esitluspidu, eile hilisõhtul ilmus bändi uus rokkiv singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica
Metallica Foto: Facebook/ Metallica

Neljapäeval, 17. novembril kogunevad Metallica tõelised fännid Telliskivisse, Renard Coffee Shopi, et tähistada koos 18. novembri südaööl ilmuvat uut Metallica albumit «Hardwired..to Self-Destruct». Eile ilmus Metallica singel «Atlas Rise» tulevaselt kauamängivalt.

Spetsiaalsel albumi ilmumiseelsel esitluspeol on oodata paljut: võimalus tutvuda eri-väljapanekuga Metallica tekstiilist ja fännisärkidest, uue albumi «Hardwired..to Self-Destruct» eksklusiivne läbikuulamine enne ilmumist! Viiakse läbi Metallica spetsiaalviktoriin Madis «Tursk» Aesma juhtimisel. Akustiliselt esitab Metallica repertuaari Val Tvoar koos Silver Suuga.

Vingeimaks hetkeks kujuneb muidugi uue albumi eksklusiivne eelmüük!

Metallica album «Hardwired..to Self-Destruct»
Metallica album «Hardwired..to Self-Destruct» Foto: Promopilt

Nailboard paneb välja korraliku leti, kus «Hardwired..to Self-Destruct» kõrval saab omale soetada ka Metallica back-kataloogi tooteid ja muud temaatilist fännikraami.

Metallica uus album «Hardwired..to Self-Destruct» ilmub 18.novembril. Üle Eesti jõuavad poelettidele nii standard kui deluxe CD ja LP versioonid.

Üritus Facebookis. Üritus on kõigile tasuta.

Kuula Metallica uut singlit «Atlas Rise» siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles