Värise, Farmi-Gabriel! Uued stripikuningad tulevad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis Spider toimus Music Factory poolt
korraldatav populaarseim vene ürituste sari TANTSUPARADIIS, mis tähistas oma teist sünnipäeva
Ööklubis Spider toimus Music Factory poolt korraldatav populaarseim vene ürituste sari TANTSUPARADIIS, mis tähistas oma teist sünnipäeva Foto: Konstantin Purask

Tantsijate agentuur Eurostrip kuulutab välja konkursi Eestist ja Lätist viie parima meesstrippari leidmiseks.

Konkursi võitjatele pakub agentuur tulusat esinemisvõimalust rahvusvahelisel naistepäeval 8. märtsil Kreeka parimas erootikateatris Kinky Opera.

Eurostrip on Kinky Opera ametlik esindaja Eestis ja Lätis ning korraldab koostöös erootikateatriga Ateenas naistepäeva õhtul spetsiaalse 23:00-07:00 nonstop show-programmi, mis on pühendatud ainult õrnema soo esindajatele. Esinevad ainult mehed!

Etendusele oodatakse enam kui 300 naissoost külastajat. Lisaks lava-show’le on meesstripparite ülesandeks tegeleda ka konsumatsiooniga (klubi klientide kallutamine rohkem raha kulutama - toim) ja pakkuda naiskülalistele privaattantsuetendusi.

Konkursi võitjad saavad tasuta edasi-tagasi lennupiletid ja tasuta majutuse Ateenas, neile makstakse korralikku esinemistasu ning lisaks on neil võimalik väga hästi teenida konsumatsiooni ja privaattantsudega.

Oodatud on nii hea liikumis- kui ka esinemisoskusega seksika välimusega mehepojad, kellelt eeldatakse nii mehelikku šarmi kui ka suhtlemisoskust.

Ei ole tähtis, millist tantsu- või show-liiki üks või teine kandidaat viljeleb. Teretulnud on erinevad alad ja stiilid  – postitants, show-tants, breakdance, akrobaatika, tule-show, mõõga-show, idamaised võitluskunstid jne.

Konkursi eesmärgiks on koostada võimalikult mitmekülgne erinevatest soolo- või ka grupinumbritest koosnev programm. Kandidaadil peab olema vähemalt kolm show-numbrit pikkusega 5-12 minutit, samuti vajalikud kostüümid ja rekvisiidid.

 

Konkursil osalemiseks tuleb saata hiljemalt 17. veebruariks oma nimi, kontaktandmed, fotod ja võimaluse korral ka videolink e-postiga aadressile dance@eurostrip.ee  ning teatada ka oma vanus, pikkus, kaal ja andmed senise esinemiskogemuse kohta. Parimad kandidaadid kutsutakse kastingule agentuuri Eurostrip stuudiosse.

 
Vaata lisaks ka stiilinäiteid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles