Galerii! Seksikas Läti ansambel Triana Park tõi muusikaga Pärnusse kuumust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel külastas Pärnut fenomenaalne Läti bänd Triana Park, kes hullutas pärnakaid kohalikus kultuuriklubis Tempel. Ansambli jõuline kava meelitas kohale nii nooremat, kui vanemat publikut ning bänd lubas kindlasti veel sooja vastuvõtu eest Pärnusse naaseda.

Pärnus tegutsev Tempel on oma novembri programmi lisanud teiste kõrvale kaks värvikat artisti ning ootab kõiki Pärnut külastavaid inimesi neist osa saama. 

5. novembril kell 21.00 astub lavalaudadele Lauri Saatpalu oma ansambliga ning esitab täismahus plaadi «Isaga Draakonil», millele tuleb ka veel lisa tema varasemast loomingu perioodist. Saatpalu sõnul on tegemist muusikaga, kus ta võib vaadata loomingulisele elule tagasi ja tunda rõõmu olnud sündmuste üle, et edasi liikuda. «Selja taha jääb tüütu «suur ja vana» olemine ning algab igavene noorus,» on ta ise on plaati kirjeldanud.

7. Viru Folk - päev 2 Lauri Saatpalu ja Dagö
7. Viru Folk - päev 2 Lauri Saatpalu ja Dagö Foto: Ain Liiva

Templi muusikaprogramm võtab aga hoopis kardinaalsema pöörde 11. novembril, kui neid külastab esmakordselt Iisreali etno-reivi ansambel ONOGANA. See on üleskutse neile, kes hindavad maailmamuusika mustreid, live-muusikat ning pöörast pidu. Ansambel ootab põnevusega Pärnu publikut ning soovib anda pika ja kireva südaöökontserti, mille jätk kestab hommikuni. Kordumatuid elamusi pakkuva ansambli loomingut näeb allolevalt videoklipilt. 

Templi programmiga saad tutvuda lähemalt nende Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles