Kas teadsid!? Sügisesel London Fashion Week'il võis näha Eesti disaineri Lilijand Liilia Aunapuu naiselikku moeshow'd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilijand Liilia Aunapuu
Lilijand Liilia Aunapuu Foto: Erakogu

Londonis tegutsev Eesti disainer Lilijand Liilia Aunapuu esitles  Londoni moenädalal oma brändi Bernhard Dyne  SS17 kollektsiooni «Tropicalia».

Aunapuu jaoks oli see juba teine kord oma kollektsiooni Londoni moenädalal esitleda. Show'ga jäi disainer ning tema tiim väga rahul. Kohale oli tulnud täismaja külalisi, kelle seas oli hulgaliselt ajakirjanikke ning kohalikke prominente.

Bernhard Dyne SS17 kollektsiooni iseloomustab naiselik ning modernne stiil, märksõnadeks on liikumisvabadus ja väljendusvõime.  Kollektsioon «Tropicalia» tähistab kultuuri mõju moele ning on inspireeritud Brasiilia kunstiliikumisest Tropicalismost 1960. aastatel. Selle liikumise algatajad olid Caetano Veloso ja Gilberto Gil, kes muutsid muusika, moe ja kunsti suunda Brasiilias.

Uus kollektisoon mängib traditsiooniliste ja kaasaegsete võtetega. Monokroomne disain on šikk ja moderne, mõjutustega rock'n'rollist. Rõivad põhinevad naturaalsetel materjalidel siidil ja puuvillal, kasutatud on palju musta ja valge kombinatsiooni. Detailid on valminud kõik käsitööna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles