Võsapets jäi probleemide lahendamisega jänni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsa Peeter.
Võsa Peeter. Foto: Kanal2

Seekordne Kanal 2 Võsareporter oli peaaegu täielikult pühendatud igapäevaste probleemide lahendamisele, millega Peeter seekord eriti hakkama ei saanud.

Vaata ka Kanal 2 portaali Reporter.ee pakutavaid videoklippe tänasest saatest!

Esimene lugu oli ehituse sasipuntrast, kus erinevad firmad kasutavad hulgaliselt alltöövõtjaid, kes siis jäävad võlgu. Üks õnnetu trepifirma pöördus viimases hädas Võsapetsi poole, kes püüdis siis asjadesse selgust tuua. Trepiehitajate sõnul on neile võlgu firmad Skin ja Denit.

Ehitajad läksid koos Petsiga ehitusele ja alustasid treppide demontaaži, kuid siis tulid ka teised ehitusfirmad kohale. Peatöövõtja firmast hr. Tobreluts kinnitas, et tema firma on raha korralikult maksnud oma alltöövõtjatele ja probleemid võivadki olla hoopis nende alltöövõtjatel oma alltöövõtjaga. Ta ei olnud kuidagi nõus, et trepp viiakse minema ja kutsus politsei, kes soovitas asja kohtusse anda. Võsapets märkas siis põõsas peasüüdlase esindajad, kes jooksid Peetri ja kaamera eest autosse ja kihutasid minema. Ka selle firma kontorist ei õnnestunud Võsal vastust saada ja nii jäi tal üle tõdeda, et kohus peab andma vastuse.

Teises loos rääkis Tiina Kuusik, et tema mees Toivo oli haige ja tellis imetegijalt Esmeraldalt endale imesõrmuse, mis pidi aitama erinevate haiguste vastu. Seejärel hakkas aga tulema ripatseid, erinevates keeltest kirju ja maagiliste võimetega asju, kuigi tema mees neid ei olnud tellinud. Samas nõuti iga saadetise eest mitusada krooni.

Firma Estdirect, kes sellega tegeleb, ei tahtnud Petsile õiget vastust anda. Firmaesindaja Leonora kinnitas, et tema ei tegele sellega ja süüdi on selles ehk hoopis tõlkebüroo. Võsapets võttis ühendust ka kauge maagilise Esmeraldaga ja küsis kas ta on üldse olemas. Prantsuse keeles õnnestus teada saada, et on olemas küll.

Tarbijakaitseametist kinnitati, et tarbijal on õigus postimüügikaubad tagasi saata. Võsapets soovitas pigem kõigil nn imevidinad pigem ostmata jätta, sest need tekivad ainult probleeme.

 

Kolmas lugu oli Tallinast Männikult, kus kohalikud on hädas kodututega, kes raha pommivad. Põhjuseks kodutute öömaja, kust kodutud hommikul päevaks välja visatakse ja nii nad küsivad kohaliku säästuka ees möödujatelt raha. Kodutu kinnitas, et nad ei jõua kaugemale minna, sest jalad on haiged ja seetõttu pommivadki nad poekülastajatelt raha. Pets nägigi, et üks kodutu oksendas otse ukse ees ja teised küsisid möödujatelt raha. Poemüüjad olid kurjad, et hais tapab ja kodutud segavad neid. Samas üks kodutu kinnitas, et neil pole kuhugi mujale minna.

Pets läks kodutute öömajja õigust küsima. Sealt kinnitati, et kuna kodutud joovad, siis aetakse nad päevaks öömajast välja.

Viimases loos käis Pets Narva piiril uurimas, mida kohalikud venelased Venemaalt Eestisse toovad. Üks tüdruk tõi vennale jope, üks mees likööri ja suhkrut, teine naine viina, suitsu ja veini, teine mees sigarette ja viina, kolmas naine ravimeid, kolmas mees sigarette ja teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles