Kära Kantsis esinevad noortebändid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenitaalid.
Kenitaalid. Foto: Erakogu

18. veebruaril on Rakveres Kära Kantsis esimene üritus nimega Vaba Lava, mis annab noortele bändidele võimaluse oma loominguga garaažist või keldrist välja tulla ja end publikule näidata.
 


Sellel reedel annavad Kära Kantsi laval kaks noortebändi, kelle muusikukarjäär on alles algamas.

Tallinnast on Rockverre tulemas indie-pop punt Bork, kes viljeleb omaloomingut ning kelle muusikat võib võrrelda Bon
Iveri, Josh Ritteri ja John Fruciante loominguga. Bändi kõik lood on kirjutanud kitarrist ja laulja Gert Mäll. Ansambli Bork loominguga saate tutvuda bork.bandcamp.com veebilehelt.

Kohaliku pungi ja rocki au esindab Kära Kantsi lavalaudadel humoorika nimega bänd Kenitaalid. "Me oleme kolm lapsepõlve sõpra Kadrinast ja teeme punk mõjutusega alternatiivset muusikat" ütleb üks kolmandik bändist Sixten
Leemets.

"Bändi teeme sellepärast, et meeldib üle kõige esineda!" lisab Sixten. Ansambel Kenitaalid on tegutsenud aastast 2009 ja nad on võitnud rokiklubis Tapper toimunud bändide võistluse "Rock N Rolla vol 5". Bändi loominguga saate tutvuda muusik.eu/Kenitaalid veebilehel.

Bände soojendab, jahutab ja rockibiidiga nahutab dj L5
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles