Video! Eestisse tuleb maailma tuntuim ja skandaalseim vandenõuteoreetik David Icke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Icke
David Icke Foto: Youtube

12. novembril 2016 esineb Tallinnas Tondiraba jäähallis legendaarne vandenõudeuurija David Icke Inglismaalt. Maailma üheks kõige vastuolulisemaks kõnelejaks peetud Icke tuleb Eestisse oma maailmaturnee «World Wide Wake Up Tour» raames. Paraku on tema populaarsuse taga tõsiasi, et paljud tema suust tulnud teooriad on leidnud hiljem tõestust.

David Icke on autor, kes on viimased veerandsada aastat uurinud globaalseid vandenõusid. Sel aastal toimub tema maailmaturnee suurim esinemine mitte miljonilinnades, vaid Tallinnas: juba aasta aega tagasi läks müüki 5800 piletit, regiooni ainukesele show`le on oodata tema loomingu austajaid ka mujalt Baltikumist, Soomest, Rootsist ja Venemaalt. Icke on «World Wide Wake Up Tour» raames esinenud juba Ameerikas, Austraalias, Uus-Meremaal, Tšehhis, Itaalias ja läheb peale Eestit veel näiteks Hollandisse, Iirimaale, Islandile, Inglismaale ja Kanadasse.

«Tegemist on maailma ühe peamise vandenõude uurija ja nendest teemadest teavitajaga, kelle esinemine on ligi kümnetunnine pikk ja põhjalik ülevaade uusimast infost selle kohta, mis toimub meie maailmas tegelikult,» sõnab sündmuse korraldaja ja kirjastuse Matrix juht Mati Nigul ning lisab, et David Icke on külastanud edastatava informatsiooni hankimiseks rohkem kui 50 riiki.

Toome lugejateni David Icke 5 mõtlemapanevat tsitaati! 

• Süsteemi sisendpunkti nimetatakse sünniks, väljumispunkti surmaks ning nappi perioodi nende vahel teatakse tavaliselt «inimese eluna».

• Isegi kõige edukamaks peetavad inimesed, «võitjad», jõuavad sisemisele enesevaatlemisele (ehkki paljud ei tunnista seda avalikult), sest Näilise Mina jaoks pole nirvaanat olemas, on ainult selle illusioon.

• Tühjustunne, mida inimesed rahast, seisundist, trofeenaisest ja oletatavatest saavutustest hoolimata ikka veel tunnevad, pärineb elamisest Vales, alates maailma sisenemisest.

• Tegelikult ongi ette nähtud kõrvale kalduda – selles peitub kogu idee.

• «Ma ei oska seda teha» ja «Ma ei tea, kuidas seda teha» ei tähenda sedasama mis «Seda ei saa teha».

Pileteid on võimalik soetada siit. Esinemine tõlgitakse nii eesti kui vene keelde ja edastatakse saali FM-sagedusel – kuulamiseks võib kaasa võtta ka oma taskuraadio või telefoni ja kõrvaklapid!

Elu24 loosib lugejate vahel välja 2x2 pääset. Selleks, et võita saada oma nimi ning põhjendus, miks antud teema sulle huvi pakub aadressile info@mediamarketing.ee. Võitjatega võetakse ühendust 03. novembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles