Rasmus Rändvee üllatab publikut värske soundiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee
Rasmus Rändvee Foto: Viktor Burkivski

Rasmus Rändvee esitleb juba sel reedel Noortebändi finaalkontserdil oma tuliuut singlit ning lubab glam-showd, mis lööb publiku pahviks. «Usun, et inimesed on päris üllatunud, palju minu muusikastiil muutunud on,» sõnas muusik.

Lugu, mille maailma esmaesitlus tuleb juba sel reedel, valmis väga kiiresti. «Laul sündis koostöös ülimalt andekate muusikutega, kellega tõepoolest oli au külg-külje kõrval töötada - Bert Prikenfeld, Ewert Sundja & šoti rokkstaar Steward J. Brock,» sõnas Rändvee. Ta lisab, et uus lugu sündis minutitega, sest isiksused sobisid lihtsalt niivõrd hästi ning kogu protsess kulges loomulikult.

Eesti otsib Superstaari võitja ja varasemalt ansambli Facelift Deer ridades üles astunud Rändvee jätkab oma muusikukarjääri sooloartistina. «Minu plaanid on minna kuule ja tagasi,» sõnastab noor artist oma tulevikuplaanid. Konkreetsemaks minnes soovib Rändvee enda südames olevat muusikat jagada ka kuulajatega nii uue singli kui tulevikus ilmuva plaadi ja kontsertide näol.

28. oktoobriks lubab Rändvee showd, mis lööb inimesed pahviks. Temaga koos astuvad lavale pikaajalised sõbrad Karl Kalls, Karl-Erik Tamme ja Karl Kevad, sealhulgas Noortebändi varasem võitja Laura Prits.

Noortebänd 2016 finaal toimub juba sel reedel Kinos Sõprus. Finaalis võistlevad omavahel The Notes, EIXD, Fuqtual, Lepatriinu ja Charlemange. Finalistidele lisaks jagavad ​õhtule ​peotäitega vürtsi Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium​ ning ​Stage Europe Network ​kuue riigi ​ühine eriprojekt​.

Milliseid üllatusi Rasmus Rändveel veel varuks on ning millest räägib tema uus singel? Vaata lähemalt videost ning tule kindlasti Noortebändi finaali!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles