Video! Üllar Saaremäe: kvaliteetset nalja võiks Eestis ikka rohkem olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Suure komöödiaõhtu» naljategelasi ootab täna ees pööreterohke ülekuulamine, mida hakkab läbi viima legendaarne uurija Mikk Kotkas aka Üllar Saaremäe isiklikult.

Elu24 püüdis salvestuse vaheajal kinni näitleja Üllar Saaremäe ja pinnis teda pisut.

Üllar, milline on praegu sinu lemmikroll, kas siis teles või teatrilaval?

Üht teisele eelistada on raske. Kui mingi rolli ette võtan, eks siis teen selle enda jaoks lihtsalt sobivaks. Tegelikult, kui ikkagi aus olla, eks siis Mikk Kotkas «Siberi võmmist» on mu kõige hingelähedasemaid rolle küll.

Täna õhtul olid palutud külaliseks saatesse «Suur komöödiaõhtu». Kui raske see roll oli? Kas kellelgi oli vaja ka näpud sahtli vahele lükata?

Otseselt kedagi piinama ja peksma ei pidanud hakkama ning sahtlit polnud vaja ka kasutada. Suhteliselt lihtsalt anti info kätte ja just see info, mida mul vaja oli. Mõni lobises rohkem, mõni vähem, mõni oli kohe avatum, mõni hoidis saladust pikemat aega enda teada... aga lõppkokkuvõttes sain kätte kõik, mis vaja. 

Kuidas on sul endal suhe huumoriga? Kas seda on näiteks meie telemaastikul piisavalt?

Ma ise ei pea ennast kahjuks koomikuks. See on üks valdkond, kus ma end päris kindlalt ei tunne. Aga Eesti tippkoomikud teevad ikka väga head nalja. Seda võiks isegi rohkem olla, alati võiks rohkem nalja olla. Mitte niivõrd mahuliselt, kuivõrd kvaliteetselt. Nalja- ja huumorisaated võiksid olla terava ja täpse ning ka pisut musta huumoriga.

Mõni eriline lemmik ka on?

Eks ma «Suurt komöödiaõhtut» ikka olen aeg ajalt vaadanud ja legendaarne «Tujurikkuja» loomulikult. 

Kiika videot!

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles