Kinos Kosmos toimus eelesilinastus Marveli uusimale fantaasiafilmile «Doktor Strange»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul näidati esmakordselt Eestis kauaoodatud fantaasiafilmi «Doktor Strange», mis jutustab Marveli koomiksitest tuntud nimikangelase Stephen Strange-i loo. Filmi avalik esilinastus toimub kinos Kosmos IMAX juba täna õhtul. Kino Kosmos IMAX näitab filmi kõrgkvaliteetses IMAX 3D formaadis.

Foto: www.jevi.ee/ Kosmos IMAX

Fantaasiafilmi «Doktor Strange» keskmes on Marveli koomiksitest tuntud nimikangelane, neurokirurg Stephen Strange, kelle elu muutub päeval, mil ta satub autoavariisse, mis hävitab ta karjääri ning ta avastab, et meile tuntud maailma kõrval eksisteerib varjatud maagiline maailm alternatiivsete dimensioonidega. Filmi nimi- ja superkangelast mängib armastatud näitleja Benedict Cumberbatch.

Kohal olid ka vennad Piusid
Kohal olid ka vennad Piusid Foto: www.jevi.ee/ Kosmos IMAX

Filmistuudio Marvel Studios-i juht Kevin Feige sõnas meelelahutusmaailma uudiseid vahendavale veebiväljaandele Collider antud intervjuus, et antud filmi puhul on kaadreid, kus 3D on vajalik ning ülioluline tööriist, et jutustada lugu. «Visuaalefektide ülevaatamisel tabasime end mõtlemast, et üks või teine kaader on 3D-s perfektne, see on 3D jaoks loodud, kuid lugu peab toimima ka 2D-s ning peame seetõttu lahendama küsimuse, kuidas seda vastavalt kohendada. 3D-s saab film olema igatahes fantastiline,» lisas Feige.

Foto: www.jevi.ee/ Kosmos IMAX

Filmis löövad lisaks Cumberbatchile kaasa tunnustatud näitlejad Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen ning Oscari-võitja Tilda Swinton. Linateose lavastaja on Scott Derrickson ning film on üles võetud Londonis, New Yorgis, Hong Kongis, Katmandus ja Nepalis. Tegu on 14. Marveli filmiga.

Rain Tolk koos poegadega
Rain Tolk koos poegadega Foto: www.jevi.ee/ Kosmos IMAX

Kino Kosmos IMAX näitab filmi «Doktor Strange» IMAX 3D formaadis, mis tähendab, et filmi pildi- ja helikvaliteet on ümber töödeldud DMR® tehnoloogia abil, et pakkuda kinokülastajatele veelgi eredamat filmielamust. IMAX saali ligi 300m2 kumerekraan ja järsk istmete kaldenurk loovad olulised tingimused, et publik saaks tõeliselt filmi sisse elada ning tunda end justkui filmis viibivat.

Foto: www.jevi.ee/ Kosmos IMAX

«Doktor Strange» avalik esilinastus toimub kinos Kosmos IMAX täna õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles