Südameoperatsioonil käinud Taavi Kotka korraldas elukaaslasele üllatuspulmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilli Jahilo hõbevalges kleidis sädeleb Kerstin Kõre, Taavi Kotka kaasa. «Usaldan Lillit pimesi, ta teab täpselt, mis mulle sobib. Meid seob ka aastatepikkune koostöö, olen kuus aastat olnud tema loomingu modelliks.»
Lilli Jahilo hõbevalges kleidis sädeleb Kerstin Kõre, Taavi Kotka kaasa. «Usaldan Lillit pimesi, ta teab täpselt, mis mulle sobib. Meid seob ka aastatepikkune koostöö, olen kuus aastat olnud tema loomingu modelliks.» Foto: Tairo Lutter

Üldsus ei tea, et aasta algul rippus 37-aastase kolme lapse isa Taavi Kotka elu juuksekarva otsas, kui ta elas üle raske operatsiooni, mis omakorda viis üllatuspulmani.

Ehkki Kotka jääb kaamera ees oma tervisest rääkides diskreetseks, mängis see rolli, et 37-aastane kolme lapse isa astus möödunud suvel ebaeestlaslikult romantilise sammu ja korraldas oma pikaaegsele elukaaslasele Kerstinile üllatuspulmad, vahendab Menu.

Pulmi, mida peeti Vihula mõisas, oskasid pruudi eest salajas hoida ühtviisi nii paari ühised lapsed kui ka Eesti tähtsamad riigijuhid. 

«Minu abikaasa sai sellest teada pulmapäeva hommikul. Selles mõttes küll õnnestus hoida seda saladust. Nii et ma pean vist päris tänulik olema kõigile neile külalistele ja toetavale meeskonnale, et nad seda saladust pidasid,» ütles Kotka «Pealtnägijas». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles