«Saladused» paljastab tõestisündinud loo armuvõrku sattunud abielumehest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Tänane «Saladused» toob kell 21.00 Kanal 2 ekraanile tõestisündinud loo armukolmnurgast, kus abielus Pauli kõrvalsuhtest kasvab välja tõeliselt keeruline suhterägastik.

30-aastane Paul on abielus ja kahe lapse isa, kuid oma pere kõrvalt peab ka armukest. Eriti keeruliseks kipuvad asjad minema hetkest, mil armuke teatab, et ootab mehelt last.

Agnes soovib, et ettevõtjast Paul oma pere hülgaks ja hoopis temaga kooselu alustaks, kuid mees ei taha sellest kuuldagi. Kompromissina jõutakse kokkuleppeni, et Paul maksab lapsele elatist, kuid muul moel teda oma ellu ei võta.

Lapse kasvades pole Agnes aga sellise lahendusega enam rahul ja üritab Pauli järjest suurema survega poja elus osalema panna ning leiab ettekäändeid ka üha rohkema raha küsimiseks.

Sellest häiritud, kohtub Paul ühel õhtul pubis purjus Taunoga, kes paneb Pauli kahtlema, kas ta üldse ongi Agnese lapse isa…

«Saladused» on Kanal 2 ekraanil kell 21.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles