Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Lugejamäng: saadame su MMA Rajule!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Joonas Niemelä (vasakul) ja Henri Hiiemäe (paremal) 13. veebruaril 2010 üritusel MMA Raju 4. Henri Hiiemäe vastaseks seekordseks Rajul on Balti taipoksi meister Mirkko Moisar.
Joonas Niemelä (vasakul) ja Henri Hiiemäe (paremal) 13. veebruaril 2010 üritusel MMA Raju 4. Henri Hiiemäe vastaseks seekordseks Rajul on Balti taipoksi meister Mirkko Moisar. Foto: Kertin Vasser

19. veebruaril toimub Tallinnas, TTÜ Spordihoones Eesti suurim sportliku vabavõitluse (MMA) võitlusspordiüritus Raju. Kuus Elu24 lugejat koos kaaslasega saavad sellest osa täitsa tasuta!

Lugejamängus osalemiseks saada e-kiri aadressile toimetus@elu24.ee. Kirja teemaks märgi «RAJU» ja vasta küsimusele: Milline on sinu lemmikvõitluskunst?  Ära unusta oma nime ja telefoninumbrit! Mäng kestab neljapäeva õhtuni!
 

Rahvusvahelisel võistlusel võtavad Eesti sportlased võitlusareenil mõõtu vastastega lähiriikidest. Võistlejate hulgas on mitmed erinevate võitlusspordialade Eesti meistrid. «Tegemist on juba seitsmenda Rajuga ja rõõm on näha, et selle mehise spordiala populaarsus on Eestis kiirel tõusuteel,» kommenteeris Raju peakorraldaja ja võitleja Ott Tõnissaar. «Eelmisel Rajul oktoobris viibis saalis üle tuhande pealtvaataja, matšid olid äärmiselt pingelised ja Eesti parimate sportlaste sooritus oli vaatemänguline,» lisas Tõnissaar.

Uksed avatakse kl 18.00 ja võitlusmatšid algavad kl 19. 00. Pileteid saab Piletilemaailmast ja Piletilevist ja Statoilidest. Pilet maksab eelmüügis 12 eurot, kohapeal 15 eurot.

Seekord saavad kõik pärast adrenaliinist tulvil Raju-elamust pidutseda Club von Überblingenis. Raju pileti või käepaela ettenäitamisel on sissepääs tasuta!

Vaata lisainfot ja võitlejaid tutvustavaid videosid: http://mma.ee/
 

Raju on sportlik võitlusareen ja meelelahutuslik vaatemäng, kus kohtuvad kahevõitluse parimad sportlased. See on Eesti suurim sportliku vabavõitluse show- ja spordisündmus, mis garanteerib adrenaliinirohke spartaliku vaatemängu. Sportlik vabavõitlus ( inglise keeles mixed martial arts, MMA) on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse, judo – ja teised kahevõitlusalad.
 

Märksõnad

Tagasi üles