22. oktoobril toimus traditsiooniline kalalaat ja silmude degusteerimised gastronoomiasündmusel «Silm Suhu!» Narva Astri Keskuses.
Traditsiooniline kalalaat ja silmude degusteerimised Narva gastronoomiasündmusel «Silm Suhu!»
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajate silme all valmistas restorani «King» peakokk Andrei Tšerenkov silmust 200 toituportsioni degusteerimiseks.
Toidu serveerimisele aitasid kaasa järgnevad külalised: Narva volikogu esimees Aleksandr Jefimov, Astri Keskuse juhataja Julia Viirsalu ja Selveri Ida-Viru piirkonnajuht Nadežda Vähter.
Vaata mahukat pildigaleriid!