Holstre kooli lapsed meenutavad Eesti raha

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel nädalal peetakse Holstre-Polli tervisekeskuses kolm suusavõistlust.
Sellel nädalal peetakse Holstre-Polli tervisekeskuses kolm suusavõistlust. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Neljapäeval avati Holstre-Polli tervisekeskuse kohvikus Holstre kooli õpilaste kokku seatud näitus «Meenutusi Eesti kroonist».

Näitusel vaatamiseks olevad tööd on sündinud sama pealkirja kandvaks õpilastööde võistluseks.
«Näitusesaali atmosfäär oli hubane,» kirjeldas avamist Holstre kooli direktor Reeme Remmelgas. «Põlev Eesti Vabariigi värvides küünal ning lauale seatud lipp kaminatule valguses olid uhked ning andsid sündmusele juurde omajagu pidulikkust.»

Peagi unustusehõlma vajuvaid Eesti kroone jäädvustasid Holstre kooli I—VII klassi õpilased koos kunstiõpetuse õpetaja Sirje Kanneliga.
«Kui mõte oli mõeldud ja idee välja käidud, asus õpetaja Sirje Kannel lastega tegudele,» meenutas Reeme Remmelgas. «Nii mõnigi puikles, mõistmata, miks on sellist asja tarvis. Kui tööga oli juba alustatud, jäid hädahüüded kaugustesse ning asendusid rõõmsa meele ja naerusuuga.»

Näituse avamisest võtsid osa peaaegu kõik tööde autorid ning mõned lapsevanemad ja õpetajad. Külla oli tulnud ka naaberkool. Pärast avamist ja väikest kehakinnitust said huvilised tutvuda tervisekeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles