Kerry Katona valus paljastus: 15-aastaselt aitasin ema enesetapukatsele kaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerry Katona
Kerry Katona Foto: SCANPIX

Atomic Kitteni endine laulja Kerry Katona rääkis saates «In Therapy» oma keerulisest minevikust, mille hulka kuulus ka ema enesetapukatse.

36-aastane staar meenutas, kuidas tema narkosõltlasest ema Sue kunagi ennast tappa üritas ja ta sellele kaasa aitas.

«Kui olin 15-aastane, oli ema kaotanud oma kallima ja ta soovis surra,» meenutas Katona pisarsilmil. 

«Asi jõudis selleni, et ma läksin tema vannituppa, võtsin sealt kõik ravimid ja õhutasin: «Lase käia, neela need alla, sa oled väga isekas.» Sundisin ema need tabletid sisse võtma, misjärel helistasin kiirabisse ja ütlesin talle, et tulen talle pärast kooli järele,» meenutas Katona.

Kerry on ka ise terve elu võidelnud sõltuvuste ja depressiooniga ning ta muretseb, et see võib olla pärilik. Ta tätoveeris oma laste nimed kätele, et ennetada randmete lõikumist.

«Kui tegu on päriliku probleemiga, peaksin olema üks väga isekas inimene, kui oma laste nimed läbi lõikaksin,» sõnas Katona. «Ma olen ääretult uhke, kui head lapsed mul on, ja see on kõik tänu minule.»

Kerryl on kolmest abielust viis last - 15-aastane Molly ja 13-aastane Lily-Sue eksabikaasa Brian McFaddeniga, kaheksa-aastane Heidi ja seitsmene Max abielust Mark Croftiga ja kaheaastane Dylan-Jorge eksabikaasa George Kayga, kellest ta lahutas mullu oktoobris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles