Läti Anna Wintour: Kriss Sooniku show nägi odav välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisese Tallinn Fashion Week 2016 raames esitles viimasel päeval oma kollektsioone ka üle maailma tuntust kogunud pesudisainer Kriss Soonik. Show sai tormilise aplausi osaliseks ning eestlased paistavad olevat sellest ning uudsest esitusest lausa vaimustuses. Ohtrate kiidusõnade vahele kostus ka kriitikanooli.

Riia Vilni Publishing House'i moedirektor Olga Kolotova aka Läti oma Anna Wintour
Riia Vilni Publishing House'i moedirektor Olga Kolotova aka Läti oma Anna Wintour Foto: instagram.com

Läti moeekspert, Riia Vilni Publishing House'i moedirektor Olga Kolotova, keda kutsutakse ka Läti omaks Anna Wintouriks, oli kohal moenädala neljandal päeval ning vaatas ära nii Kriss Sooniku pesumoe kui Baltmani kartmatu meestemoe. Uurisime temalt pärast showd, mis mulje tal Eesti moekunstist on jäänud.

Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Baltman
Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Baltman Foto: Erlend Štaub

«Baltmani show mulle meeldis väga, kuid Kriss Sooniku oma nägi odav välja,» oli moeekspert kriitiline.

Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Kriss Soonik 
Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Kriss Soonik Foto: Erlend Štaub

Kriss Sooniku sügis-talvise kollektsiooni fookuseks on kuldne tripidetail, mida on kasutatud ootamatutes kohtades kaunistuse ja funktsionaalse lisandina. Disainer on tripidetaile kasutanud oma kollektsioonides juba aastaid ja alati omamoodi erilisel moel. Nimelt tema kollektsioonis on tripid pigem näitamiseks kui peitmiseks ning kombineeritud trikotaažiga, tuues need buduaarist välja ja tehes kantavaks ka igapäeva riietusena. 

Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Kriss Soonik
Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Kriss Soonik Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles