Eestimaa jõulud tulevad lõbusad, müüki paisatakse kanepi verivorst!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmis verivorst
Valmis verivorst Foto: Liis Treimann

Atria Eesti enimmüüdud kaubamärgi Maks&Moorits valikusse lisandus 11 uut talvehooaja toodet. Selleks talveks lisas eestimaine lihatööstus valikusse teiste seas kaks uut verivorstisorti – Klassikaline verivorst ja Kanepi verivorst.

Foto: Tootja foto

«Selle aasta üks erilisemaid talvetooteid on Kanepi verivorst. See on oma nime vääriline, sisaldades kooritud kanepiseemneid, mis annavad uudse maitse ja tekstuuri armastatud talvetoidule – verivorstile,» rääkis Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. «Kanepiseemned on kõrge toiteväärtusega, neid nimetatakse mõnikord isegi «supertoiduks».

Ootame huviga, kuidas tarbijad Kanepi verivorsti vastu võtavad. Eestlased on verivorstiusku – eelmisel talvehooajal, oktoobrist jaanuarini, müüdi kokku ligi 203 tonni erinevaid verivorste!

Kõik Maks&Mooritsa tooted on jätkuvalt valmistatud Eesti lihast ja ilma naatriumvesinikglutamaadi ehk E621 lõhna- ja maitsetugevdajata. Verivorstide valmistamiseks kasutatakse naturaalset verd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles