Galerii: Lõbus rannapidu leevendas pakast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beach Party Rakveres Aqva veekeskuses.
Beach Party Rakveres Aqva veekeskuses. Foto: Meelis Meilbaum

Reedene Beach Party Rakveres Aqva veekeskuses kujunes tõeliselt kuumaks rannapeoks keset Eesti pakast. Meeleolu oli selline, nagu käiks tants päriselt kusagil lõunamaa rannas.

Bikiinides ja rannarõivais pidulistele esines ilmatüdruk Grete Klein koos ansambliga Bad Orange, tuju tõstsid mitmesugused mängud ja võistlused, basseini ääres oli avatud baar.

Beach Party’t külastas ka mõni poliitik.


Kui maavanem Einar Vallbaum jättis ülikonna selga, siis Euroopa Parlamendi saadik Kristiina Ojuland ja riigikogu liige Imre Sooäär nägid välja märksa suvisemalt.

Talvistest, siseruumides korraldatavatest rannapidudest on kujunenud Rakveres omaette kaubamärk. Aqva basseinides peeti rannapidu kolmandat korda ja juba on plaanis, et järgmine pidu tuleb aasta pärast 11. veebruaril.

Aqva veekeskuse juht Roman Kusma ütles, et kui eelmine sarnane üritus oli aasta eest 1. jaanuaril, siis sõbrapäevaga on seda palju parem siduda. Ka õhtujuht Margus Grosnõi tunnistas, et nüüdne pidu oli eelmistega võrreldes kõige hoogsam ja lõbusam.

Roman Kusma alustas selliste talviste rannapidude korraldamisega juba siis, kui ta oli Berliini trahteri omanik. Siis veeti sinna 20 tonni liiva ja mullivannid ning rannarõivas rahvas sai täiel rinnal suve taga igatseda. Edasi kolis rannapidu ka Viitna kõrtsi ning nüüdseks on see traditsioon kanda kinnitanud Aqva veekeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles