Taksojuhid ja sõidujagajad on leppimas!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksojuhid ja sõidujagajad on leppimas!?
Taksojuhid ja sõidujagajad on leppimas!? Foto: Taxify

Taxify platvormil sõitvad taksojuhid ja kokkuleppevedajad käivitavad ühise heategevuskampaania. Alates 24. oktoobrist kuni 18. detsembrini koguvad juhid igalt tehtud sõidult 10 senti heategevuseks. Taxify kahekordistab juhtide poolt kogutava summa ja raha jagatakse üheskoos, võrdselt kolme erineva projekti vahel.

Foto: Taxify

Taksojuhtide ja kokkuleppevedajate ühisel online hääletusel annetuse saaja leidmiseks pakuti välja 12 erinevat projekti, millest otsustati toetuse saajatena välja valida kolm enim hääli saanut: “Minu unistuste päev”, “Kingitud elu” ja “Naerata ometi”.

Taxify arendusjuht Martin Villigi sõnul on tänaseks annetajatega liitunud ca. 150 juhti, kes teevad keskmiselt 80 sõitu kuus.

“Jõuludeks õnnestuks tänaseks liitutnud juhtidega kokku koguda ligi 5000 eurot, kuid registreerumine veel käib ja ideaalis võiks kampaniaga kaasa tulla sadu juhte. 500 juhti, kes teevad keskmiselt 80 sõitu kuus, 2 kuu jooksul kokku ca. 80000 sõitu suudaksid koos Taxifyga annetada kokku ligi 16000EUR”, ütles Villig

Kampaanias osalevatele juhtidele lisatakse Taxify äppis juurde vastav märge, et nad oleksid klientidele selgemini eristatavad.

Villigi sõnul on tähelepanuväärne, et taksojuhid ja kokkuleppevedajad teevad Taxifys asju koos. “Ka varasemalt on taksojuhid ja kokkuleppevedajad kokku saanud. Nimelt käesoleva aasta aprillis toimus Laagri City Kontserdimajas Tõnis Niinemetsa Stand-Up etendus, mille publiku moodustasid ainult Taxify juhid. Vaenu ei täheldatud, pigem saavad kõik hästi aru, et teevad sisuliselt sedasama tööd”, ütles Villig.

Taxifyfy juhid saavad kampaaniaga liituda võttes ühendust Taxify klienditoega.

Foto: Taxify

Taxify on suurim Eestimaine taksode ja sõidujagamise mobiilirakendus, mis töötab Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Viljandis ja Rakveres ning mille platvormil opereerib üle 2400 auto. Taxify on Eestist tänaseks kasvanud 15 riiki ja plaanib lähikuudel avada teenuse veel neljas riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles