Spekulatsioonid britist vandenõuteoreetiku surma ümber jätkuvad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Briti ja teiste riikide meedia teatas, et Poolas suri kummalistel asjaoludel britist vandenõuteoreetik ja ufouurija Max Spiers.

39-aastane Spiers esines Poolas ja veel mitmes teises riigis maavälise elu ja ufode teemalisel konverentsil, kuid ta leiti majutuspaigast surnuna.

Väidetavalt oli mehe suust voolanud naftasarnast ainet.

Poola ja Briti võimud lasid teha mehe surnukehale lahkamise, kuid see ei näidanud, et ta oleks surnud millegi erakordse tagajärjel, pigem tekkis mehel ootamatu terviserike.

Spearsi ema Vanessa Batesi teatel sai ta paar päeva enne poja surma temalt sõnumi, et kui midagi juhtub, siis tuleks emal hakata ta surma uurima ja ta avalikustaks selle.

Lisaks maavälisele tegeles ta poeg ka vandenõudega, mille taga olevat kuulsad poliitikud, ärimehed ja staarid, kes on andnud «kuradile kolm tilka verd».

Ema arvates jõudis ta poeg mingi globaalse vandenõu jälile ja selle tõttu ta tapeti.

Max Spiersi elukaaslase, 31-aastase Sarah Adamsi teatel tahtis mees paljastada musta maagiaga tegelejad, nende seas on ka üsna tuntud inimesi.

«Need musta maagiat harrastajad on kaaskodanikele palju halba teinud. Ta sai nende ebaseaduslikule ja julmale tegevusele jälile,» teatas Adams.

Adamsi teatel said nad mõlemad iga päev tapmisähvardusi, kuid viimasel aja ähvardusd olid varasematest julmemad ja räigemad.

Spiersil on varasemast suhtest kaks last, kuid Adamsi teatel tahtsid nad ka ühise lapse saada. Mees ei olnud suitsidaalne ega depressioonis, vaid neil oli õnnelik pereelu.

The New York Posti andmetel oli Spiers varem sõjaväelane, kes läbi salajase alateadvuse programmeerimise, kuid tal õnnestus sellest programmist pääseda  suuremate vaimse tervise kahjustusteta. Ta oli ähvardanud avalikustada Briti sõjaväe salaprogrammi, mille käigus vormiti sõduritest tundetuid «tapamasinaid». Ka militaarjõud võisid seega tahta ta suu kinnipanemiseks tappa.

Max Spiersil on lehekülg «Where Truth Meest Heart», kus on tema kirjutised ja informatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles