Pildid ja video: kaks õnnelikku saavad ööbida halloween'i ajal Dracula lossis kirstus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Majutusfirma Airbnb otsib kirjutamisvõistluse abil kahte inimest, kes saavad võimaluse ööbida halloween'i ajal Rumeenias kurikuulsas Dracula lossis ja magada kirstus.

Transilvaanias asuv Brani loss kuulus kunagi Valahhia vürstile Vlad III Draculale ehk Vlad Teivastajale, kes sai kuulsaks oma julmuste, tapmiste ja teibasse ajamiste tõttu, edastab Caters News.

Just see vürst tekitas legendi vampiir Draculast, kes vajas ellujäämiseks inimverd. Iirlasest kirjaniku  Bram Stokeri romaan tegi Draculast maailmakuulsaks.

Airbnb korraldatud võistluse võitjatest saavad esimesed inimesed, kes üle 70 aasta Brani lossis ööbida saavad, paketis on ka lend Rumeeniasse ja romantiline õhtusöök. Pärast kehakinnitamist saavad kaks ööbijat end mugavalt seada sisse kirstudesse, mis on seest kaetud punase sametiga.

Võistluse korraldajad ei soovita kaasa võtta risti ega küüslauku, sest siis võib huvitav kogemus olemata jääda, kuna vampiiride ja krahv Dracula jaoks on need tapvad.

Võistluse võitmiseks tuli Airbnb`le  kirjutada, miks oled kõige õigem inimene seal ööbima.

Halloween'i peetakse 31. oktoobril, see on kristlikus kultuuris kõikide pühakute päeva eelne püha. Selle juured peituvad paganausu lõikuspüha pidustustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles