Xplosion Fight Series juba sel reedel! Mirkko Moisar ei karda eelseisvat poksiturniiri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar
Mirkko Moisar Foto: Jaanus Lensment

Sel reedel 21. oktoobril Saku Suurhallis aset leidval Xplosion Fight Series poksigaalal toimub ühe põhiüritusena on kavas Road To Marbella 2017 turniir, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Marbellasse.

Turniiri esimese poolfinaalpaari moodustavad kickboxingu juurde tagasi naasnud Eesti oma superstaar Mirkko Moisar, kelle vastane Rachid Boumalek saabub siia Marokkost.

Kuigi Moisarit ootab ees raske õhtu, kus võidu nimel tuleks tal ühe õhtuga maha pidada kaks poksilahingut väga raskete vastaste vastu on ta ise väga rahulik ning usub, et karjääri raskeimad lahingud on tal alles ees. Moisar, kes on reedese ürituse üks peakorraldajaid, räägib veel videos oma võimalustest turniir võita ja järgmisel aastal Hispaanias XFS maailmameistritiitli nimel võistelda.

Vaata Moisari videousutlust ning seda, kuidas valmistab Moisarit ette tema kauaaegne sõber, võitluskaaslane ning treener Kevin Renno ning kuidas hindab ta ka teiste eestlaste šansse oma vastane alistada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles