Jaan Roose hoiab siiani Madonnaga sidet: ta on päris armas kokkuvõttes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Roose Ringvaates
Jaan Roose Ringvaates Foto: ETV

Slackline'i meister Jaan Roose paljastas «Ringvaates», et ta on ka pärast tuuri Madonnaga sidet pidanud.

Roose oli Madonnaga tuuril pea aasta aega, mille sisse jäi üle 80 kontserdi. 

«Raske algus ja lõbus lõpp. Sest just see trenniaeg oli väga pikk,» kirjeldas ta kogetut. «Ma ei osanud oodata, et me kuus päeva nädalas neli kuud järjest ainult teeme trenni. Ma arvasin, et lähen sinna ainult slackline'i tegema - kõnnin tasakaaluliinil, teen seda, mida ma oskan. Siis küsiti, et mida ma veel suudan teha. Siis öeldi, et okei, sa veel tantsid, lööd trummi ja kõik mis võimalik. Õpetad meile ja minu lastele ja mulle.» 

Roose kinnitas, et Madonna vaatab ise kõik üle ja on väga range.

«Madonna taga on viimane sõna. Kõik, nii nagu on, on tema sõna. Kui teed tööd hästi, siis talle meeldib see ja ta ei ole nii kuri. Ta on päris armas kokkuvõttes,» tunnistas ta.

Rooselt uuritakse tihti, kas ta suhtles popikuningannaga ka muul moel kui töiselt.

«Tihti on see küsimus inimestel, et kas sa lihtsalt oled laval tema kõrval või midagi suuremat. Ta kutsus meid filmiõhtule, pitsat sööma enda juurde... Pärast seda olen sünnipäevadel käinud. Siiamaani saan sidet hoida temaga. Ma väga ei suru ennast või uhkusta sellega. Aga jah, elu on selline,» ütles Roose.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles