Video: inimkett päästis põlevast autost mehe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides Floridas Orlandos päästis inimkett mehe süttinud autost, mis teelt välja ja kallakust alla sõitis.  

Juhtumi jäädvustas oma mobiiltelefoniga juhuslikult sinna sattunu, edastab NBC News.

Üks päästjatest oli Tom Saisi nimeline mees, kes lõi juhipoolse akna sisse ja hakkas selle kaudu autos lõksus olnut välja tõmbama. Meedia teatel oli auto katusel ja mees oli turvavööga istme küljes kinni, rippudes pea alaspidi. Sais vabastas autojuhi turvavööst ja mees kukkus tema peale.

Saisi sõnul oli päästetu šokis, sest ta palus end rahule jätta. Kuid üsna varsti askeldas masina juures kümmekond inimest, kes moodustasid inimketi, et juht autost välja tõmmata. See neil ka õnnestus ning üheskoos tõmmati kannatada saanu kallakust üles ja tagasi teele, kuhu olid saabunud parameedikud ja politsei. Pealtnägijate teatel olid leegid selleks ajaks auto endasse haaranud ja üsna kõrged.

«Inimesed ühendasid käed ühise eesmärgi nimel,  nad päästsid selle mehe elu ja see on suurepärane,» teatas Palm Bay politsei esindaja Mike Brandish.

Brandishi sõnul ei ole teada, kas juht oli joobes, narkootikumi tarvitanud või tel tekkis ootamat terviseprobleem, et ta teelt välja sõitis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles