Mart Normet: Noortebändi tase on väga tugev

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2016 ekspertvoor, Rasmus Rändee
Noortebänd 2016 ekspertvoor, Rasmus Rändee Foto: Sander Koit

Kohvikus Sinilind toimus Noortebänd 2016 ekspertvoor, kus jagasid nõu ja tagasisidet ning aitas muusikutel finaaliks ette valmistuda ekspertidest koosnev grupp: Rasmus Rändvee, Mart Normet, Sandra Perens, Mihkel Kübar, Kristjan Kaasik ja Rauno Kutti. 

Ekspertvoor algas meediakoolitusega muusiku ja loovtegelase Rauno Kutti juhtimisel. Osalejaid said kasulikke nippe, kuidas sotsiaalmeedias pildis püsida ning pälvida võimalikult palju nii kohalikku kui rahvusvahelist tähelepanu. Lisaks tegi praktilise ülevaate plaadi väljaandmisest erinevate muusikafestivalide kaaskorraldaja Sandra Perens.

Noortebänd 2016 ekspertvoor, Rauno kutti
Noortebänd 2016 ekspertvoor, Rauno kutti Foto: Sander Koit

Päev jätkus tagasisidevooruga, kus analüüsiti poolfinaalides ülesastumisi ning mõeldi ühiselt, kuidas finaalis just see kõige-kõige parem esitlus teha. Ekspertide gruppi kuulunud Mart Normet sõnas, et väga ei tahagi esinemiste osas kriitikat teha. «Mul on tunne, et te kõik panete väga hästi,» võttis ta esinemised kokku. Ka Intsikurmu Festivali korraldaja Mihkel Kübar sõnas, et Noortebänd kui konkurss on tervikuna väga äge ning tase on sel aastal äärmiselt tugev.

Noortebänd 2016 ekspertvoor
Noortebänd 2016 ekspertvoor Foto: Sander Koit

Noortebänd 2016 finaal toimub juba 28. oktoobril Kinos Sõprus. Finaalgala avab Rasmus Rändvee tuliuue singli maailma esmaesitlusega. Finalistidele lisaks jagavad ​õhtule ​peotäitega vürtsi Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium​ ning ​Stage Europe Network ​kuue riigi ​ühine eriprojekt​.

Noortebändi finaalis võistlevad omavahel The Notes, EIXD, Fuqtual, Lepatriinu ja Charlemange.

Osta pilet eelmüügist juba täna, sest kohtade arv on piiratud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles