GALERII: vaata võrgutavaid pilte Baltikumi suurimalt burlesque showõhtult!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltikumi suurima burlesque showõhtu Sticky Nipples Revue viies volüüm toimus eile, 15. oktoobril CatHouse Concert Hallis. See oli õhtu täis sensuaalset huumorit, värvikaid show-elamusi, sillerdavat glamuuri ning väikeseid üllatusi.

Sticky Nipples Revue
Sticky Nipples Revue Foto: Toni Läänsalu

Lisaks eestimaistele artistidele esinesid showl rahvusvaheliselt tunnustatud artistid. Õhtu üheks peaesinejaks oli Mara de Nudée Pariisit – tõeline klassikalise burleski pärl, kelle spetsialiteediks on möödunud sajandi alguse fantaasiate kehastamine. Tema etteasted on alati luksuslikud ning võrgutavad. Mara de Nudéed võib pidad Euroopa Dita von Teesiks. 

Lavale astus ka Soome üks tuntuimaid burleskitare – Tinkerbell. Burleksi karjääri alustas Tinkerbell aastal  2007, olles üks esimesi Soomes. Tänaseks on ta esinenud nii üle Euroopa kui lavadel Las Vegases ja New Yorkis. Lisaks on ta Helsinki ainsa burleskikooli eestvedaja ning õppejõud.

Sticky Nipples Revue
Sticky Nipples Revue Foto: Toni Läänsalu

Kodumaistest burleskitaridest esitasid oma uusimat loomingut Affinity Starr, Davina Du Ciel, Foxy Suzy, Lys Amethyst, Miss Chrissy Kiss, Miss Redina ning Monroe Whispers. Lisaks burleskitaridele astusid õhtul üles tantsijad Anya Manya (india fusion), Karmen Ong (tango), ning Müstika Tuleshow. Õhtut juhtis Dan le Man Austraaliast.

Lisaks, traditsiooni kohaselt, premeeriti kahte kõige silmapaistvama kostüümiga külalist publikust kingikottidega. Auhinnad panid välja ürituse toetajad: eksklusiivne pesupood Ulakas Kaunitar, Rude Rats barbershop ning jumestuskunstnik Maret Ubaleht. Ürituse dresscode oli «Fantasy Extravaganza» ehk ood kõikidele fantaasiatele.

Burlesque on showkunst, mida võib pidada ka pikantsete detailidega muinasjutuks täiskasvanutele, kus artist esitab laval lugu kostüümiga. Need lood võivad olla väga võrgutavad ja luksulikud, julged ning naljakad või hoopis müstilised ning dramaatilised.

Burlesque on eneseväljenduse vorm, mis inspireerib ja julgustab naisi üle maailma tundma rõõmu iseendast ning oma kehast. Vaatajetele pakuvad showd aga tõelist elamust ja palju silmailu.

Sticky Nipples Revue
Sticky Nipples Revue Foto: Toni Läänsalu

Baltikumi suurimat burlesque showd korraldab MTÜ Burlesque Estonia, mis tegutseb alates 2013. aastast.

Tänaseks on nad korraldanud mitmeid ülimenukaid burlesque showõhtuid üle Eesti, millest enam tuntud ongi Sticky Nipples Revue. Lisaks on Burlesque Estonia liikmed juba aastaid käinud esindamas Eesti burleski ka välismaal nii burlesque showdel kui ka festivalidel (Soomes, Rootsis, Poolas, Hollandis, Itaalias ja Saksamaal).

Vaata salapäraseid ning võrgutavaid pilte eilsest showõhtust meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles