Otsitakse viit parimat meesstripparit!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Slava klubis Spider.
Strippar Slava klubis Spider. Foto: Erakogu

Tantsijateagentuur Eurostrip otsib Eestist ja Lätist viite meesstripparit, kellel on võimalus esineda rahvusvahelisel naistepäeval, 8. märtsil Kreeka erootikateatris Kinky Opera.

Indrek Mandre Eurostripist teavitas, et viiele kohale oodatakse kandideerima kõiki hea liikumis- ja esinemisoskusega, seksika välimusega mehepoegi, kellelt eeldatakse nii mehelikku žarmi kui head suhtlemisoskust.

Ei ole oluline, millist tantsu- või show-liiki kandidaat viljeleb.

„Teretulnud on eri alad ja stiilid nagu postitants, show-tants, break-dance, akrobaatika, tule-show, mõõga-show, idamaised võitluskunstid jms,“ loetles Mandre. „Konkursi eesmärk on koostada võimalikult mitmekülgne soolo- või grupinumbritest koosnev programm. Kandidaadil peab olema vähemalt kolm show-numbrit pikkusega 5-12 minutit, samuti vajalikud kostüümid ja rekvisiidid.“

Viis õnnelikku väljavalitut esinevad 8. märtsil Kreeka klubis Kinky Opera, kuhu kella seitsmeni hommikul kestvale nonstop-show’l oodatakse rohkem kui 300 naiskundet.

Konkursil osalemiseks tuleb saata 17. veebruariks Eurostripile oma kontakt- ja üldandmed, fotod ja esinemiskogemuse kirjeldus ning võimaluse korral videolink.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles