TFW/ Hõbenõela nominendi Whitetaili (Margit Peura) kollektsioon on interpretatsioon David Bowie muusikast ja fantaasiamaailmast

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Week 2016 raames astub Hõbenõela galal üles ka moelooja Whitetail (Margit Peura).

Muusika on oluline inspiratsiooniallikas Whitetatili disainerile Margit Peurale. AW16 kollektsioon ongi interpretatsioon David Bowie muusikast ja fantaasiamaailmast.

TFW: Whitetail (Margit Peura)
TFW: Whitetail (Margit Peura) Foto: Cathleen Wolf

Materjalidena on kasutatud pehmeid, erinevate struktuuridega orgaanilise villa ja õrna siidorgansa kangaid. Nagu ka kõikides eelnevates kollektsioonides, on suur rõhk alpaka villast kudumitel. Koik värvid, materjalid ja mustrid on omavahel kombineeritavad, eesmärgiga luua omapärane, stiilne ja eelkõige mugav tervik.

TFW: Whitetail (Margit Peura)
TFW: Whitetail (Margit Peura) Foto: Cathleen Wolf

Muutus on võimalik!

Whitetail ei ole traditsiooniline moe- või ilubränd. Meie arstitaust võimaldab meil näha kogu moe- ja kosmeetikatööstust natukene teisest vaatenurgast. Me usume, et millegi tõeliselt hea disainimisel ja loomisel on oluline mõista inimelu kõiki aspekte. Seest välja - see on meie filosoofia. Me soovime pakkuda kauneid ja mugavaid riideid, samal ajal kindlustades, et meie tooted on võimalikult keskkonna- ja inimsõbralikud, ning toodetud ausatel tinglimustel. Me soovime pakkuda elustiili, mis võimaldab tunda end nii hästi kui ka kaunina.

TFW: Whitetail (Margit Peura)
TFW: Whitetail (Margit Peura) Foto: Cathleen Wolf

Me usume õiglasesse ühiskonda ja pakume kauakestvaid tooteid, mis annanksid oma panuse muutusele paremuse suunas. Teadlikud valikud on loomulik osa meie disainprotsessis. Meile on oluline nii tootearendus-protsess, keskkond, tervis kui ka mugavus. Me usume, et läbi hästi planeeritud disaini, eetiliste otsuste ja loominguliste lahenduste, tõeline muutus saab võimalikuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles