Muuseum ootab mälestuskirjutisi

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti genealoogia sSeltsi Viljandi osakond ja Viljandi muuseum kuulutavad välja järjekordse Viljandimaa-aineliste mälestuste kirjutamise võistluse.
Eesti genealoogia sSeltsi Viljandi osakond ja Viljandi muuseum kuulutavad välja järjekordse Viljandimaa-aineliste mälestuste kirjutamise võistluse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti genealoogia seltsi Viljandi osakond ja Viljandi muuseum kuulutavad välja järjekordse Viljandimaa-aineliste mälestuste kirjutamise võistluse.

Korraldajad on eelnenud kahe memuaarivõistluse käigus saanud hulga väärtuslikke ajaloolisi andmeid, mistõttu otsustati ettevõtmist korrata.

Seekord on teemasid kolm: "Mälestusi minu tänavast ja tagahoovidest", "Kuidas ehitasin oma maja", "Mida mäletan Viljandi poodidest".




Mälestused võivad kajastada nii praegust, nõukogudeaegset või ka vanemat perioodi. Lisaks kirjalikele tekstidele paluvad muuseum ja selts võistlustööle kaasa panna vastavasisulisi dokumente ja fotosid. Kui on tegemist harulduste ja kirjutajale kallite materjalidega, millest ei soovita loobuda, siis on muuseum valmis neist autorite loal tegema koopiad.

Mälestused palutakse edastada 30. aprilliks kas Viljandi muuseumi lugemissaali või saata postiga aadressil Viljandi muuseum, Johan Laidoneri plats 10, 71020 Viljandi või e-postiga info@muuseum.viljandimaa.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles