Kuula: Maarius Urvet vormis Jaan Kaplinski luuletuse esimeseks singliks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarius Urvet
Maarius Urvet Foto: Oliver Moosus

Maarius Urvet vormis Jaan Kaplinski luuletuse esimeseks singliks Maarius Urvet avaldas eelmisel nädalal oma värske sooloprojekti raames esimese singli “Esmaspäev on kadunud”.

Muusika avasinglile seadis Erki Reim (Nevesis, Super Hot Cosmos Blus Band). Urvet teeb Reimiga praegu tihedalt koostööd - stuudiouksi on kulutatud nädalate viisi ning tandemi koostööst on õige pea ilmumas veelgi materjali.

“See on meie esimene lugu koostöös Erkiga ning ühtlasi esimene lugu, kus usaldan viisi ja sõnad kellelegi teisele. Olen alati pidanud Kaplinskit Eesti üheks parimaks sõnasepaks ning need sõnad sobisid antud palale nagu rusikas silmaauku,” kommenteerib Urvet.

“Esmaspäev on kadunud” loo lindistamisel osalesid lisaks Urvetile ja Reimile samuti Super Hot Cosmos Blues Bandi liikmed Mati Sütt ja Ilja Sharapov. Urvet on varem kuulunud selliste kollektiivide koosseisu nagu Revolver, Maxtraktor ning Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles