Arnold Schwarzenegger: I´ll be back!

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: SCANPIX

USA California osariigi kuberneri tööst priiks saanud endine märulifilmide staar Arnold Schwarzenegger kavatseb näitlejakarjääri jätkata.

63-aastane Schwarzennegger oli California kuberner seitse aastat, kirjutab The Telegraph.

Ta kirjutas Twitteris, et tal on uudiseid.

«Mu sõbrad artistide agentuurist on uurinud seitse aastat, millal ma näitlemise juurde tagasi pöördun. Ma kavatsen nüüd seda teha,» kirjutas Schwarzenegger.

Schwarzenegger pani California kuberneri ameti maha möödunud kuul, tekitades spekulatsioone, kuidas ta oma karjääri jätkab – kas poliitilises liinis või suundub tagasi filmindusse.

Menufilmi «Terminaator» järgi hüüdnime Kubernaator saanud näitleja ei loobunud täielikult näitlemisest ka kuberneriameti ajal.

Ta astus üles väikestes rollides, millest kõige kuulsam on ehk ta sõbra Sylvester Stallone`i thrilleris «The Expendables».

Schwarzeneggeri kuulus ütlus «I`ll be back» pärineb esimesest, 1984. aastal valminud «Terminaatori» filmist.

Schwarzeneggeri sõnul napib praegu Hollywoodis õigeid märulifilmi kangelasi ja selle tõttu tahab ta tagasi minna. Nüüdsed kangelased olevat Matt Damoni tüüpi, kes on varasemate kangelastega võrreldes märgatavalt pehmemad ja emotsionaalsemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles