Juba varsti Tallinnas! Biffy Clyrot soojendab Tallinnas Lonely The Brave

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti rokkbänd Lonely The Brave
Briti rokkbänd Lonely The Brave Foto: Promo/ Daniel Ackerley

27. oktoobril Saku Suurhallis esinev Biffy Clyro avalikustas esimese soojendusesineja, kelleks on briti rokkbänd Lonely The Brave. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis. 

Juba 27. oktoobril toimub Saku Suurhallis sügise üks võimsamaid rokk-kontserte, kus peaesinejana astub üles Biffy Clyro. Bänd on valinud endale ka väärika soojendusesineja, kelleks on Cambridge’ist pärit rokkbänd Lonely The Brave.

Lonely The Brave on tegutsenud alates aastast 2008 ning nad on välja andnud lisaks kolmele EP-le ka kaks stuudioalbumit – «The Day’s War» (2014) ning «Things Will Matter» (2016). Bänd on võitnud nii erinevate artistide nagu näiteks Deftones, Bruce Springsteen ja Black Rebel Motorcycle Club fännide südameid ning on väga hinnatud ka muusikakriitikute hulgas.

Biffy Clyro annab 27. oktoobril ainsa kontserdi Baltikumis Tallinnas, Saku Suurhallis. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis. Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles