Red Bull slackline poodiumil kaks eestlast! Esikoha tõi koju Madonnaga tuuritanud Jaan Roose!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauri Vahesaare/Red Bull Airlines 2015
Tauri Vahesaare/Red Bull Airlines 2015 Foto: Alessandro Dealberto/Red Bull Content Pool

Eile, 8. oktoobril, toimus Sitsiilias järjekorras neljas Red Bull Airlines. Tegemist on slackline võistlusega, kuhu oli taas oodatud 12 maailma parimat slacklinerit. Poodiumilt võis tänavu leida lausa kaks eestlast!

Vaatamata päeval saadud vigastusele, suutis Jaan Roose saavutada võistluse parima tulemuse ning sellega ka esikoha. Teise koha saavutas Tauri Vahesaar, kes jõudis Red Bull Airlines poodiumile juba kolmandat korda. Lisaks teisele kohale poodiumil, võitis Vahesaar ka parima triki auhinna.

Enam kui 7 meetri kõrgusel ilma julgestustrossideta toimuv võistlus paneb proovile võistlejate akrobaatilised oskused, koordinatsiooni ja keskendumisvõime. Red Bull Airlines võistluse teeb eriliseks just see, et võistlusel ei toimu tegevus ainult ühel liinil, vaid mitmel omavahel ristuval.

Slackline sai alguse 1970-ndate aastate Ameerikas. Algselt mänguline tegevus on saanud populaarseks spordialaks üle kogu maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles